Vyhledat na webu
Zavřít

Ceny energií snižujeme,
kdykoli to jde

Elektřina za 2 990 Kč za MWh
( 3 618 Kč s DPH/MWh)
při fixaci ceny na 2 roky

Zemní plyn od 1 240 Kč bez DPH/MWh.

close
  • Zadejte své telefonní číslo a my se co nejdřív ozveme

    zásuvka centropol Ke každé kalkulaci od nás obdržíte chytrou zásuvku zdarma
  • Aby byla naše nabídka co nejpřesnější, připravte si své poslední vyúčtování.

    Odesláním berete na vědomí podmínky zpracování osobních údajů.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Výhodně

Výhodnou cenou za dodávky elektřiny a plynu při online sjednání smlouvy to u nás teprve začíná. Dále našim zákazníkům nabízíme atraktivní slevy u našich partnerů.

Slevy a další výhody

Srovnání ročních nákladů

Spočítejte si, jaké budou vaše roční náklady a měsíční zálohy po úpravě regulovaných cen. Porovnat je můžete s předchozím rokem. Ceny se liší v závislosti na distribučních sazbách a distribučním území.

Spočítat

S péčí a pochopením

Naše služby stále zlepšujeme a nasloucháme tomu, co říkáte. Na GoogluSeznamu jsme díky vám nejlépe hodnoceným dodavatelem za poslední rok.

Do samoobsluhy

Od nás dostanete něco navíc

Tak například slevy při nákupu zboží nebo služeb u našich partnerů. Kdo by si nechtěl výhodně pořídit úsporné spotřebiče, elektroniku nebo třeba konzultaci k vytápění domácnosti.

Samsung výrobky za skvělé ceny
Samsung výrobky za skvělé ceny

Potřebujete vyměnit lednici? Vybírejte úsporné spotřebiče se slevou, na kterou jen tak někdo nedosáhne. Jak je to možné? Dáme vám přístup do partnerského e-shopu, který není pro každého.

25% sleva na chytrou domácnost
25% sleva na chytrou domácnost

Jste zvědaví, co dovede? Pusťte se do objevování  chytré domácnosti.  Začít můžete jakkoli, třeba jen s chytrou zásuvkou, žárovkou nebo termostatickou hlavicí. Víte, že vám pohlídá efektivní využití energií?

Sleva na fotovoltaiku a tepelné čerpadlo
Sleva na fotovoltaiku a tepelné čerpadlo

Tentokrát na vás čeká sleva až 20 000 Kč. Poptejte instalaci fotovoltaiky a tepelného čerpadla u našich prověřených partnerů. Buďte bez starostí a nechte si poradit, vyřídit dotaci a na klíč vše zajistit.

Chci slevu

samoobsluha

Tady jste vždy první na řadě

V naší online samoobsluze jste vždy první na řadě. Sami tak bez čekání můžete třeba:

  • upravit kontaktní údaje
  • nastavit formu vyúčtování i plateb…
  • postarat se o energie svým blízkým a spoustu dalšího

Vlastní fotovoltaika

Zvýšit energetickou soběstačnost s vaší fotovoltaickou elektrárnou vám pomůžeme od prvního písmene v projektu až po poslední šroubek na střeše.

fotovoltaika_ilustrace

Říkají o nás…

Záleží nám na tom, jak nás hodnotíte. Když narazíme v recenzích na problém, snažíme se ho okamžitě řešit a uživatele kontaktovat. Vybrané recenze:

Přibližujeme svět energetiky

Vznikli jsme roku 2002 a naší vizí je přibližovat svět energií lidem. Mluvit srozumitelným jazykem, poskytovat maximální péči, nabízet výhodnější ceny a být k dispozici, když nás potřebujete. Staráme se více než 300 000 odběrných míst, do kterých dodáváme energie rodinám, firmám, obcím i krajům. Vážíme si toho a pokračujeme v našem úsilí o proměnu energetického trhu.

Férová energie
Férová energie

Bojujeme za férový trh s energiemi, v minulosti jsme například iniciovali sepsání Deklarace dodavatelů elektřiny a plynu, která předběhla novelu energetického zákona. V dnešní složité době nečekáme a jednáme se členy vlády. Předkládáme návrh, kterým by se mohla řídit cena silové elektřiny na velkoobchodním trhu.

Jsme posedlí úsporami
Jsme posedlí úsporami

Minimalizujeme náklady a energie nakupujeme co nejvýhodněji. Abychom společně šetřili vaši peněženku i životní prostředí, hledáme pro vás cestu, jak snižovat spotřebu.

Nasloucháme zákazníkům
Nasloucháme zákazníkům

Neustále sbíráme vaše podněty a ty pak promítáme do podoby našich služeb. Řešíme vaše potřeby. Třeba unikátním Stěhovacím balíčkem. Naše smlouvy a vyúčtování jsou psané lidsky, aby jim rozuměl opravdu každý.

Recenze našich zákazníků

Dobrý

Na základě 206 hodnocení

google
  • Miroslava Turečková
    google

    „S firmou Centropol mám jen ty nejlepší zkušenosti. Když jsem před časem ve slabé chvilce uzavřela smlouvu se „Šmejdy“, tak jsem po podrobném prostudování zjistila, že je smlouva pro mne velice nevýhodná. Měla jsem dojem, že už s tím nic nepůjde udělat.  Došla jsem, ale na pražskou pobočku, kde mi zaměstnankyně Centropolu dobře poradila a po tom, co jsem jí dala plnou moc za mě vše k mé spokojenosti vyřídila a z nevýhodné smlouvy mě vyvázala.“

  • Radek Soukup
    google

    „Impuls ke změně byla nová, „lepší“ nabídka od tehdejšího dodavatele. Nabídka se ale ukázala výhodná spíše pro druhou stranu než pro mě. Poptal jsem tedy další dodavatele a Centropol mi nabídl tu nejnižší cenu, které se můj tehdejší dodavatel přiblížil, ale zůstat jsem nechtěl kvůli předchozí „výhodné“ nabídce. Očekávám totiž férové jednání a nízkou cenu i po uplynutí stávající smlouvy. Nevím, proč bych měl platit víc než noví zákazníci.“

  • Lubomír Machoň
    google

    „Jsem u Centropolu přes 3 roky a hned na začátku spolupráce jsem dostal k dispozici obchodníka, který se stará přímo o mě a všechno zařídí. Podpis smlouvy proběhl hladce během osobní schůzky podle předem domluvených podmínek. Pro mě osobně skvělá pomoc, protože v otázkách okolo energetiky se orientuji jen okrajově. Navíc mi jednou za čas přijde časopis Céčko, kde je zajímavé počtení o cestování, technice a dalších tématech.“

  • Lucie Bartáková
    google

    „Na Centropolu se mi líbí, že kdykoli potřebuji, vždy mi ochotně poradí a pomůžou s řešením mého problému. Ať už na pobočce nebo po telefonu jsou všichni operátoři vždy připravení pomoci s jakýmkoli problémem.“

  • Martina Vojtíšková
    google

    „Čerpám od Centropolu všechny produkty, které nabízí. Tím šetřím za energie i za volání, protože každý měsíc mám 50 volných minut.“

Snižujeme ceny
energií, kdykoli to jde

Sjednejte si online smlouvu pro nové odběrné místo a získejte energie s výhodnou cenou i optimální dobou fixace